Η εταιρεία μας Ντόβολης Α.Ε., είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που περνώντας από γενιά σε γενιά, έχει συμπληρώσει 40 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του τζακιού. Η συνεργασία μας με τους κορυφαίους προμηθευτές της Ευρώπης μας καθιστά ικανούς να σας καθοδηγήσουμε στην καλύτερη δυνατή επιλογή τζακιού για το χώρο σας, σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες. Κύριος γνώμονας της εταιρείας μας είναι η παροχή ποιοτικών προϊόντων, πάντα σε λογικές τιμές. Αναλαμβάνοντας την τεχνική υποστήριξη μετά την εγκατάσταση του τζακιού σας, απώτερος στόχος μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης, μέσω της επαγγελματικής εξυπηρέτησης και της τεχνογνωσίας.

     Υπηρετώντας τις μεγάλες ανάγκες της εποχής μας που αναζητά εναλλακτικές μορφές θέρμανσης, προσφέρουμε άφθονες λύσεις που σέβονται παράλληλα το περιβάλλον μας. Το έντονο ενδιαφέρον μας για τη δουλειά μας, μας βοηθάει να ψάχνουμε και να εμπλουτίζουμε συνεχώς την γκάμα των προϊόντων.

     Τα όσα αναφέρουμε μέσω της ιστοσελίδας μας, αποτελούν μια συνοπτική περιγραφή των υπηρεσιών που προσφέρουμε και του χαρακτήρα της επιχείρησης μας. Θα χαρούμε να μας καλέσετε στο 6971624339 για ραντεβού στο χώρο σας, για να σας προτείνουμε λύσεις για τις δικές σας ανάγκες.